Weekmenu 10 (7-13 maart)
PAKKET: paksoi, prei, veldsla, wortel, appel, banaan
MA: Wrap met rauwkost en vegetarische gyrosreepjes
DI: Filodeeg gevuld met groentenrestjes
WOE: Stoemp met paksoi en worstjes
DO: Ovenschotel met champignons, prei en wortelpuree
VR: Chili sin carne
ZA: Shakshuka
ZO: Toast champignon
Weekmenu 9 (29 februari – 6 maart)
PAKKET: kervel, groene pompoen, schorseneren, rode biet, appelsien, pompelmoes
MA: Vegetarische balletjes in tomatensaus, rijst
DI: Groentenstoofpotje
WOE: Gerstsalade met pompoen en gepocheerde eitjes
DO: Gevuld filodeeg met zoete aardappel, pompoen, schorseneren en noten met peterseliesaus
VR: Aardappelpannenkoekjes met appelmoes
ZA: Bietentaartjes met brie en walnoot
ZO: Vegetarische minilasagnes
Weekmenu 8 (22-28 februari)
PAKKET: clementijnen, appels, witte kool, winterpostelein, raapjes, witloof
MA: Restjesdag
DI: Pasta met pesto van winterpostelein en champignons
WOE: Pitabroodjes met kruidige kikkererwten
DO: Witloof met eitjes en botersaus, krieltjes
VR: Noord-Afrikaans op z’n vegetarisch
ZA: Koerskost
ZO: Maïsburgers met frietjes en wittekoolsalade
Weekmenu 7 (15-21 februari)
PAKKET: eikenbladsla, prei, spruitjes, rammenas, appelsien, banaan
Ma: Rode kool met rösti en hazelnootburgers
Di: Overvolle groententaart, slaatje
Woe: Vegetarische spaghetti
Do: Geroosterde zoete aardappelen met spruitjes
Vr: Quinoaburgers met gebakken ui en paprikafrietjes
Za: Verjaardagsfeestje
Zo: Tomatensoep met volkorenbroodjes
Weekmenu 6 (8-14 februari)
PAKKET: rode kool, veldsla, wortel, appel, appelsien, citroen
MA: Lahmacun
DI: Balletjes in tomaat-paprikasaus
WOE: Wortelkoekjes met veldsla en broodjes
DO: Quinoasalade met rode kool en peer
VR: Ravioli met tomaat en mozzarella
ZA: Hartige taart met rode kool, walnoten, appel en geitenkaas
ZO: Etentje
Weekmenu 5 (1-7 februari)
PAKKET: knolselder, komkommer, kropsla, schorseneer, kiwi, appelsienen
+ pompoenMA: Pasta met spinazie en gerookte zalm
DI: Gebakken vis met knolselder en pastinaak
WOE: Schorseneren met kaassaus, gepocheerd ei en crumble
DO: Zweedse balletjes met frietjes, rauwkost
VR: Pompoen met chiliyoghurt en koriandersaus, gemarineerde kippenbilletjes
ZA: Quiche met feta en kerstomaatjes
ZO: Chili con carne
Weekmenu 4 (25-31 januari)
PAKKET: rode ui, aardpeer, witloof, groene pompoen, banaan, clemenvillas
MA: Spaghetti bolognese
DI: Ovenkip met peer en tijm, geroosterde aardappeltjes met verse kruiden
WOE: Hespenrolletjes met witloof en kaassaus
DO: Gebakken aardpeer met balsamico, biefstuk, slaatje
VR: Hamburgers van rode biet en feta, preischeuten, meergranenbroodjes
ZA: Oosterse wraps met kip, witte kool en lente-ui
ZO: Pannenkoeken!
Weekmenu 3 (18-24 januari)
PAKKET: bladmosterd, patisson, prei, zoete aardappel, appel, appelsien
MA: Wortellasagne
DI: Slaatje met bladmosterd, vijgen en zoete aardappelen
WOE: Preistoemp met worst
DO: Patissongratin met varkenshaasje
VR: Gevulde tomaten met kruiden
ZA: Socca
ZO: Tomatensoep met “dutch oven bread”
Weekmenu 2 (11-17 januari)
PAKKET: knolselder, landkers, rammenas, rode kool, clemenules, peer
+ aardpeer, champignon, pompoenMA: Open ravioli met boschampignons en aardpeer
DI: Gebraden kip, rode kool met peer
WOE: Gebakken vis met knolselder en pastinaak, landkers
DO: Chili con carne
VR: Gehaktbrood met tomatensaus en rijst
ZA: Pasta met pesto en pompoen, rammenaschips
ZO: Pulla en korvapuusti
Weekmenu 1 (4-10 januari)
PAKKET: butternutpompoen, eikenbladsla, rode biet, savooikool, winterpostelein, appelsien, kiwi
MA: Gegrilde aubergine met karnemelksaus en za’atarbrood
DI: Ultieme wintercouscous
WOE: Geroosterde flespompoen met zoete specerijen, limoen en chili
DO: Crostini met peer en geitenkaas
VR: Gemarineerde paprikasalade met pecorino
ZA: Gevulde portobello
ZO: Verjaardagsbrunch