Weekmenu 4-10 januari

De feestdagen zitten er weer op en het nieuwe jaar is alweer goed begonnen. De afgelopen feestperiode was mijn kookinbreng relatief klein. Samen met mijn kleine pottenkijker maakte ik kleine kersttompoezen en appelroosjes voor het kerstfeest en een nogal overdadige kaastaart met karamel en macadamianoten voor oudjaar.
Phototastic-24_12_2015_224db042-4641-4497-a656-a18a2e5f1e29Phototastic-5_01_2016_e526cc95-374b-43da-a05e-922231cd2a65
De dagen na de eindejaarsfeesten hielden we het wat minder uitbundig en overdadig op culinair vlak. We verlekkerden ons op toast champignon en pompoensoep, boterhammetjes met ei en versgebakken croissants. Phototastic-3_01_2016_b224a82c-837b-4b59-be9b-24e5ff4eeb36
Deze week vliegen we er echter helemaal terug in. Na de hoge vleesconsumptie van de afgelopen weken, houden we het deze week vegetarisch. Starten deden we met gegrilde aubergine met karnemelksaus (juist ja, Ottolenghi) en za’atarbrood, wederom een voltreffer. Ook nog op het menu deze week: wintercouscous, geroosterde butternut, gevulde portobello en nog veel meer…

Phototastic-4_01_2016_79ed4ab6-1808-4651-a39e-d030ec927294(1)

Een smakelijk jaar gewenst!

2016weekmenu1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s