Een nieuwe week, een nieuw menu

Gedaan vakantie, hallo nieuwe werkweek!
Afgelopen weekend maakte ik samen met de kleine pottenkijkers (min of meer) gezonde ontbijtmuffins met appel en havermout. We pakten ze netjes in (na het proeven uiteraard) en stopten ze in de diepvriezer, klaar om op drukke schoolochtenden tevoorschijn te toveren. Ook de Japanse pannenkoekjes die we dit weekend maakten waren bedoeld als snel diepvriesontbijtje. Helaas (nouja…) waren de pannenkoekjes overheerlijk en smulden we ze ineens allemaal op met mascarpone en het laatste restje pluktuinbessen.
Les van de dag: wil je je versgebakken pannenkoekjes invriezen, bak ze dan niet wanneer er hongerige pottenkijkers in de buurt zijn.
JapansePannenkoekjesVanmorgen was meteen al zo’n drukke schoolochtend en werd de voorraad appelcakejes meteen aangesproken. Al moet ik bekennen dat ik er gisteravond ook al eentje opsmikkelde. Een weekmenu opstellen, daar krijg je immers honger van. En iemand moest toch testen of die diepgevroren cakejes nog steeds even lekker waren, niet?

Ook vanavond staat er een echte kinderfavoriet op het menu. Geen cakejes of pannenkoeken deze keer (al zouden de kleine pottenkijkers daar vast niks op tegen hebben), maar een klassieker van Mary Berry (als je de Great British Bake Off gevolgd hebt, ken je haar ongetwijfeld). Het recept vind je hier.

weekmenu46Wat schaft de pot bij jullie deze week?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s